Jazz 6
Utstyr
  • -
  • -
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
morgan s.

OK. Jeg lovet å ikke legge ut fler bilder fra Jazz-rullen, men falt for fristelsen nok en gang. Den siste(aller siste)
Jeanette L.

Er det ikke nok Jazzbilder snart?!Syns bildene dine er ganske like...
Jeg spør igjen, jeg: Hvorfor heter bildene dine jazz?
For meg ser dette ut som inntørka blomster, og ikke trompeter eller mikrofoner...
Jeanette:-)
morgan s.

JL: Ja, du har nok rett. Men som sagt falt jeg for fristelsen, men lover denne gang at det aldri skal gjenta seg. Kors på halsen.

Thorfinn B.

Ganske like er jeg vel ikke helt enig i. Ser da minst like store ulikheter i disse 6 bildene, iforhold til mange andre fotogrfer som legger ut bilder på sine favorittemaer eller motivområder de liker.

Dette er meget bra det MS, og personlig synes jeg dette bildet fremstår som et av dine aller beste i denne serien. Mystisk og spennende. Man forstår ikke helt hva det er, men spennende er det.

Ikke vær redd for å vise deg ferdig med f.eks 10 jazzbilder, om du har så mange. Andre her viser gjerne 10 portretter, 10 solnedganger, 10 fugler, 10 Krigsbilder etc etc.!!! Gode bilder kan man ikke få nok av, selv om de spinner over tema. At dette temaet da i tillegg er relativt annerledes enn andre bilder på disse sidene, gjør det bare enda mer interessant å se på.

meget bra dette, og fremstår i helt i særklasse på sidene våre om dagen. Kreativt og mystisk. Abstrakt og konkret i skjønn forening!
Mats N.

Stort sett enig med TB, ett välformulerat inlägg med det mesta jag ville sagt i ämnet...
Det är klart att DU skall lägga ut det DU vill, sedan att/om inte alla gillar bilderna, eller mängden likartade bilder, är inget att fästa sej så mycket vid.
Vilket intryck en bildserie ger kan ju bero på många saker, bla hur tätt de olika bilderna läggs in, och hur varierade/likartade bilderna är...men låt ditt eget omdöme råda, och din känsla för vad som bäst passar det du vill visa.
Jag gillade inte alla bilderna helt och fullt, men serien var jättebra som helhet!

MVH/Mats N.
Dag N.

Jeg liker dette, og jeg har også sansen for nr. 4

Ellers er det meste sagt av Thorfinn og Mats.
Therese S.

Jeg synes at alle jazz bildene dine er veldig fine! Jeg liker fargene og det at man må sitte å gruble over hva det egentlig er man ser på!Jeg er ikke inne i fotograf faget akkurat,så jeg har ikke noe mer å si enn at det er kjempe bra! du vet hva du har å gjøre,ikkesant??;) venter i spenning...!Therese
morgan s.

Takk igjen. Dette or også min favoritt blant Jazz-bildene. Derfor jeg sparte det til sist. Skal prøve å få printet dette også.

Morgan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu