Jazz 5
Utstyr
  • -
  • -
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Magnus Knutsen B.

Fint. Disse jazzbildene dine inspirerte meg til å gå hjem og spille litt. Jeg liker fargene, men kanskje du har lagt ut litt vel mange bilder av samme type nå?

Less is more og det gjelder vel her og. Ved å legge ut litt færre om gangen tror jeg du kunne fått flere kommentarer på de enkelte bildene. Nå drukner de på en måte i mengden.
morgan s.

MB Alltid morro å kunne inspirere til noe.

Enig at det kan ha blitt litt for mange litt for like bilder, men er ikke enig i at jeg har lagt ut for mange om gangen. Jeg har ventet et par dager mellom hvert bilde, så jeg synes de som eventuellt skulle vært interesert burde hatt god nok tid på hvert av dem.

Men du har nok rett i at jeg bør sette en stopp her.

mvh morgan
Thorfinn B.

Dette bildet synes jeg absolutt går inn i serien,men fremstår vel muligens som det svakeste. Klarer ikke helt å få jazz-inspirasjonen av bildet.

Stopper du her...! Javel, men en meget fin og inspirerende serie synes jeg, der du virkelig har lekt deg med form, farge og lys.! Hærligt hærligt!!!
Jeanette L.

Hmm...For meg ser det ut som litt gran og noen tørka blomster...Skjønner ikke helt hva dette bildet har med jazz å gjøre?
Nå har jeg ikke sett alle de andre bildene dine...
Jeanette:-)
morgan s.

JL: Jeg hadde på forhånd kalkulert med å irritere noen ved å legge ut en serie bilder som er ganske like. Du er tydligvis en av dem.
Jeg har i et tidligere bilde argumentert for hvorfor jeg har valgt den tittelen jeg har gjort(bilde nr. 11477). Men i utgangspunktet bryr det meg ikke så mye om folk ikke helt kan se koblingen mellom mine bilder og deres titler.

mvh morgan
Jeanette L.

Hei!
Neida, jeg ble ikke irritert...
Men jeg syns det var litt synd for deg selv, for hadde du bare lagt ut f.eks. 2 av disse bildene hadde de stått mye sterkere.
Det ble liksom litt mye, og tilslutt blir man lei dem.
Men det jeg lurer på egentlig, er hvorfor du ville legge ut så mange bilder fra samme serie, isteden for å legge ut kanskje de to beste?
Det var vel ikke for å irritere noe du gjorde det?
Jeanette:-)
morgan s.

JL: Hei igjen.

Selfølgelig var ikke målet å irritere noen, men jeg hadde vel regnet med at noen ville reagere på presentasjons måten min. Jeg har ikke notert at noen andre har valgt den metoden her på dot no før, og det synes jeg er litt merkelig.

Hvis noen velger å stille ut sine bilder på et galleri e.l. er det jo ganske vanlig å presentere en serie over et valgt/gitt tema. Personlig synes jeg ikke seks bilder over samme lest er for mye. Forutsetningen er jo selfølgelig at matrialet holder mål, og det er jo derfor jeg i hovedsak viser noe av det jeg holder på med her. Altså for å høre fra andre hvorvidt det har noen verdi eller ikke.
Håper jeg har forklart meg nogenlunde godt nok.

Ser ikke bort fra at jeg vil prøve noe lignende i fremtiden heller...
Så er dere advart :-)

mvh morgan

Mats N.

Det stora lila fältet är litt för mycket av det goda, men i huvudsak en grymt bra bild!
(inte bara för att jag ser vad det är, hehe...)
MVH/Mats N.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu