Cartoon Network
Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 100mm Macro USM
  • Brennvidde100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43244} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
monica p.

Hehe gjett om jeg kjenner igjen det blikket,absolutt ingen kontakt oppnås.
Flott bilde,men et eller annet er galt på guttens øye(det til venstre) vet ikke hva men har du gjort noe der??
Ellers et kjempefint bilde.
Mvh Monica:-)
Fred S.

Skjønte ikke tittelen med det samme, men ..aha..det må være det han ser på. Er antageligvis ikke klar over at du tar bildet, eller aner jeg et lite snev av at han nettopp er klar over det ? Fint portrett, å ta sv/hv portretter av egne unger er noe en vil ha stor glede av senere. Mine er voksne nå, men jeg finner gamle bilder av dem overalt fra nettopp den alderen her. Noen er herlige ( synes i alle fall faren), men jeg får desverre ikke lov å legge dem ut. Så du er heldig...
vh freds
Stig S.

Joda, gjenkjennings-faktoren er høy :-) Litt hardt lys trekker noe ned på et ellers greit portrett. Ser du har valgt en mellomløsning i topp; tror jeg ville valgt enten mer hår, eller mindre... Kanskje kapp på 1-1,5 cm? Litt større skarphet på området rundt munnen ville også hevet totalinntrykket. Fint fokus på øynene - ser ikke problemet Monica nevner, hvis det da ikke er den hvite refleksen i / ved øyelokket? Bra, men du har gjort bedre ;-)

--stig--
Elisabeth W.

Det er nok som Monica sier - absolutt ingen kontakt oppnås når denne karen ser på tv - tro meg, jeg river meg jevnlig i håret over akkurat det, og jeg har lyst til å huske dette ansiktsuttrykket. Bildet var ikke av de beste i utgangspunktet, virkelig et av de første jeg tok med dette kameraet og ikke særlig fint lys. Utsnittet var et av flere jeg prøvde på, en annen dag kanskje jeg gjør ferdig et av de andre også, men jeg er vel ikke sikker på om jeg vil legge så mye arbeid i akkurat dette bildet. Bedre antakelig å ta et annet i samme situasjon og sørge for at utgangspunktet blir bedre.

-- Elisabeth
Torgeir S.

Er veldig enig i Stigs vurdering av bildet. Ville nok ha blendet ned et par trinn selv om jeg er tilhenger av selektiv focus. Jeg synes leppene burde vært mere skarp, men jeg likte bildet godt, flott og tanktefullt blikk.

Mvh. Torgeir
Ishi K.

Jepp, kjenner igjen uttrykket bare altfor godt.... og den følelsen å ville rive meg i håret.... :) Bra fanget.

Enig med MP om det venstre øyet. Ellers kunne jeg godt tenke meg å kutte øvredelen ned til like over høyre øyebryn. Da kommer blikket bedre frem.

mvh K.
Henrik T.

Bra bilde og bra tittel!

-
Henrik
Rune N.

Kjent blikk for alle med barn! Flott portrett, fint med fokus bare på det hitterste øyet. Å få fokus på det andre i tillegg tror jeg er nesten umulig, antar at dette er tatt med en liten tele, og da er dybdeskarheten begrenset uansett.

Enig i at at det kunne vært kuttet noe i overkant.

mvh
Rune
Åge M.

Et fint fanget øyeblikk.

Åge
Nils B.

Liker det jeg ser og har hatt samme opplevelsen her i huset. Men jeg fikk kontakt ved hjelp av knittrende poser som de trodde var nammenam. Bildet fungerer men mulig du skulle beveget deg enda litt mer til venstre. Bra.
mvh Nils
Mehrzad G.

Bra portrett og fint uttrykk!

mvh Mehrzad
Elisabeth W.

NBH: Godteritrikset ville nok ha virket. Blir jeg i tvil om hørselen hans kan jeg bare hviske veldig stille bak ham 'Vil du ha sjokolade?', og enhver tvil forsvinner. (Arvelig belastet på det punktet, er jeg redd.) Bildet er nok tatt med 100mm makroen - han var opptatt med sitt, jeg lekte med kameraet, og det var vel omtrent like vanskelig å få kontakt med meg.

-- Elisabeth
Reidun G.

Bra fanget Elisabeth :-)
Reidun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu